Project

Het gebouw op tien verdiepingen met twee commerciële ruimtes op de benedenverdieping die zich perfect lenen voor een kunstbestemming. Het project is het resultaat van goed ontworpen plannen, van een doordacht bestek en afwerkingen aangepast aan de verwachtingen en aan het moment.

35 appartementen van verschillende typologie die aan verschillende motivaties tegemoetkomen: de investering – in een luxe woongebouw, zeer goed gelegen, perfect voor verhuur -, het ideale Brusselse pied-à-terre en de unieke woonplaats, uitgevoerd op maat.

Van de 1e tot de 5e verdieping bieden wij gevarieerde oppervlakten aan, van de suite tot het appartement met 1 of 2 slaapkamers, geschikt als pied-à-terre of voor verhuur. Grote ramen, zorgen voor een aantrekkelijke natuurlijke belichting.
Vanaf de 6e verdieping zijn de appartementen groter (tot 4 slaapkamers). Wij bieden een aangepast bestek aan en dus de mogelijkheid van een volledig gepersonaliseerde inrichting. Alle appartementen bieden een panoramisch uitzicht.

louise430-projet
louise430-projet2
louise430-projet3

Behalve zijn “haute couture” mogelijkheden, biedt het penthouse, in duplex, een uniek uitzicht op Brussel.

Alle gemeenschappelijke delen en de appartementen krijgen een afwerking van superieure kwaliteit (akoestiek, energie-efficiëntie, Bulthaup-keuken, gepantserde deur, individuele dubbele luchtstroom, warmtewisselaar). De gevel ontworpen door Marc Corbiau wordt bekleed met wit graniet en blauwe hardsteen. De prestigieuze inkomhal wordt uitgevoerd in dezelfde materialen.

De ondergrondse parking biedt een oplossing voor de toenemende parkeermoeilijkheden in Brussel.
Hierna vindt u ter informatie de plannen van een commerciële ruimte, van een suite en van een appartement met 1, 2, 3 of 4 slaapkamers.

©2015 E-MAPROD | Disclaimer